HEMA Kinder Regenlaarzen Rubber Groen (groen)

HEMA Kinder Regenlaarzen Rubber Groen (groen) Groen in de maat 32/33 EUR19.00

SKU: hema 71dc4bf57448e9641248cd952c4593496de2d6e7.
Category: .
Merk:
Share:

Beschrijving

Voor een HEMA Kinder Regenlaarzen Rubber Groen (groen) en meer kinderkleding bent u bij Bubbles-Kinderkleding.nl op het juiste adres.

Een paar halfhoge lichtgroene regenlaarzen voor kinderen met een stevige profielzool en een witte streep rondom de voet. Aan de achterkant zit een lange reflecterende streep, wel zo veilig, want zo zijn kinderen beter zichtbaar in het donker en slecht weer. De twee halve zonnetjes aan de binnenkant helpen kinderen om de laarzen aan de juiste voet aan te trekken. De lus aan de bovenkant is makkelijk bij het aantrekken. Met deze regenlaarzen kunnen ze lekker door de plassen stampen en blijven de voeten droog. Ze zijn gemaakt van glanzend rubber. Dit natuurproduct kan uitdrogen en scheuren als het te snel opdroogt. Laat natte laarsjes dus niet drogen vlak bij een warmtebron. De producteigenschappen: artikel nummer: 1000031970

  in de kleur Groen maat 32/33

Wij bieden deze HEMA Kinder Regenlaarzen Rubber Groen (groen) aan via Hema. Door op de button Kopen te klikken gaat u naar hema.nl waar u de bestelling kunt plaatsen.

Categorie: 
Merk HEMA
Verzendkosten: 3.95
Verzendtijd: Bestel je op werkdagen voor 22.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en u ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders komt u die eigenzinnige winkelinrichting tegen. Dat maakt HEMA uniek.

Extra informatie

Maat

Kleur

Merk

Voor

Winkel

Edit this from Woocommerce About Brand Tab
Edit this from Woocommerce Shipping & Delivery Tab